"A(R)TIK YOK" PROJEMİZ ULUSAL KALİTE ETİKETİNİ ALDI

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Serap ÖZGÜLEN 'in koordinatörlüğünde gerçekleşen projemizde yaşadığımız çevremizi geleceğe daha temiz olarak bırakabilmek için yapabileceğimiz çalışmalara karar verip web2 araçlarını kullanarak öğrenmeyi amaçladık.Yıl boyu gerek proje ortaklarımız ile gerekse okumuz proje öğrencileri ile gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ve kullandığımız web2 araçları amacına ulaştı.Öğrencilerimiz çevreye karşı daha duyarlı daha bilinçli olurken öğrendikleri web2 araçlarını diğer alanlarda da kullandılar.Amacına ulaşan bu yolculuk "ULUSAL KALİTE ETİKETİ" ile taçlandı.Tüm emeklerin sonucunda etiket ile ödüllendirilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Emeklerinden dolayı da Proje sorumlusu değerli öğretmenimiz Serap ÖZGÜLEN'e teşekkür ediyoruz.

10.08.2022 117

10-08-2022