Ellerimiz Konuşuyor!

Bu proje, öğrencilere, öğretmenlere, projeye dahil ettiğimiz her bireye, diğer illerdeki arkadaşları ile tek bir ruh olarak hareket etmenin, bir amaç uğruna, aynı yolda yürüyebilmenin, birlik olmanın, duyarlılığın, empatinin, tek bir yürek olmanın, ses olmanın , söz olmanın önemini vurgulamak için oluşturulmuştur.

13.01.2021 182

Proje hakkında

Her birimizin birer engelli adayı olduğumuzu unutmadan, bir şeyleri anlamaya çalışmalıyız. Laciverti, siyahı bırakıp yeşilin huzurunda toplanmalıyız. Çünkü biz sevginin ta kendisiyiz.

Önce bakışlarımız gülsün, sonra sesimiz, kalbimiz.
Ses vermek kucak açmaktır tüm sevinçlere ve üzüntülere, o yüzdendir ki hep o sesi duymak isteriz :sevginin sesini. İşte o zaman acılar hafifler, sevgiler çoğaldıkça çoğalır.

Ses sadece ağızla yapılan bir melodi değildir, onun telleri kalpte bağlıdır.

Bu proje ile ; ülke genelinden katılan okullarımızla el ele vererek, engelli engelsiz tüm insanlarla iyi ilişkiler kurmak, sessiz melodilerden oluşan bir köprü kurmak amaçlanmıştır.