It's Party Time!

Bu proje ile öğrencilerimize okulda demokrasiyi yaparak öğretmeyi hedefliyoruz. Öğrencilerimize sivil katılım deneyimi yaşatmayı amaçlıyoruz.

03.02.2021 170

Bu proje ile öğrencilerimizin; kampanya yapmak, kendi fikrini savunmak, kamuya açık konuşmalar yapmak gibi faaliyetlerle özgüvenini artırmak, sorumlu bir vatandaş olma bilincini kazanmak, Twinspace'deki arkadaşları ile iletişim kurarak İngilizcelerini geliştirmek, argümanlarını güçlendirmek veya diğer tezleri çürütmek için araştırma yapmaları beklendiği için dijital okuryazarlık becerilerini geliştirmek, haklarını ve görevlerini öğrenmek ve keşfetmek, BİT becerilerini geliştirmek, cinsiyet eşitliği, insan hakları / çocuk hakları gibi sosyal konularda farkındalık kazanmak, medyanın hayatımızdaki rolünü anlamak için medya okuryazarlığını geliştirmek amaçlanmıştır.