Let's Learn More About Other Young Europeans and Their Music

13.01.2021 172

Projenin amacı, diğer kültürler hakkında bilgi edinmek ve genç Avrupalıların yaşamlarındaki benzerlikleri ve farklılıkları anlamaktır.Öğrenciler, bilgi teknolojisi yardımıyla İngilizceyi gerçek yaşam koşullarında kullanacak ve böylece iletişim becerilerini ve BİT becerilerini geliştireceklerdir.Sohbet edebilecek, e-posta gönderip alabilecek ve bir video konferans düzenleyebilecek, ayrıca okul yaşamlarının ve diğer ilgi alanlarının resimlerini yükleyebilecekler.Müzik, önemli bir konu olacak: öğrencilerin tercihleri ve her katılımcının ülkesinin ve bölgesinin geleneksel / modern müziği.Diğer konular öğrencilerin kendilerinden ortaya çıkacaktır.