Surprise

Bu proje ile öğrencilerimize okulda demokrasiyi yaparak öğretmeyi hedefliyoruz. Öğrencilerimize sivil katılım deneyimi yaşatmayı amaçlıyoruz.

02.02.2021 186

Proje ile öğrencilerimizin; kampanya yapmak, kendi fikrini savunmak, kamuya açık konuşmalar yapmak gibi faaliyetlerle kendilerine güvenlerini artırmalarını, sorumlu vatandaş olma bilincini kazanmalarını, Twinspace'deki arkadaşları ile iletişim kurarak İngilizcelerini geliştirmelerini, argümanlarını güçlendirmek veya çürütmek için araştırma yapmaları beklendiği için dijital okuryazarlık becerilerini geliştirmelerini, haklarını ve görevlerini öğrenmelerini, BİT becerilerini geliştirmelerini, cinsiyet eşitliği, insan hakları / çocuk hakları gibi sosyal konularda farkındalık kazanmalarını ve medyanın hayatımızdaki rolünü anlamak için medya okuryazarlığını geliştirmelerini bekliyoruz.