Young eTwinners at Stage

02.02.2021 125

Projenin amacı, öğrencileri sosyal ve kültürel becerilerini geliştirmeye teşvik etmektir. Ayrıca, bazı ilginç aktiviteler yaparak İngilizce öğrenmeye teşvik etmek, İngilizce becerilerini geliştirmek, okuldaki öğrenme ile gerçek hayat arasındaki bağlantıyı göstermek de projenin amaçları arasındadır. Bu amaçları gerçekleştirmek için tiyatronun gücünü kullanacağız. Ayrıca bir tiyatro gösterisinin nasıl yapıldığını öğrenecekler. Bu faaliyetler, web 2.0 araçlarıyla ve yerinde çevrimiçi olarak yayınlanacaktır. Video kaydedeceğiz, fotoğraf çekeceğiz, takvimler, logolar, posterler, bloglar, çevrimiçi sınavlar oluşturacağız, video konferanslar yapacağız, Twinspace'de materyal paylaşacağız, ortak çalışarak projeyi yayacak ve değerlendireceğiz.

02-02-2021